Dialog och möten

När fungerar dina dialoger och mänskliga möten som bäst? Vad gör du, vad gör den andre? Framför allt; hur känns det? Du vet säkert också alltför väl hur det känns när det inte fungerar i det mänskliga samspelet. Denna tjänst kan handla om att titta på er möteskultur och ert sätt att mötas och se /höra varandra genom nya metoder och annan slags interaktion.

Det kan också handla om rollspel och forumspel där vi tillsammans tittar på när och vad som fungerar och när det inte gör det. Genom olika scenarion.
Som ledare behöver du många olika verktyg för att leda bra samtal med medarbetare. Då kan föreläsningar och workshops kring kroppsspråkets magi öppna nya dörrar.

Det kan finnas behov av hur du hanterar olika personligheter i gruppen; den tysta/ den pratsamma eller extrovert /introvert osv. 
Tidigare uppdrag kring dialoger och möten har jag bland annat haft inom socialtjänsten samt Livsmedelsverkets VAKA grupp. Återkommande teman är ofta ledarskap och självledarskap samt maktspråk och härskartekniker för att nämna några.

Välkommen att ta kontakt för att höra vad jag kan erbjuda er!

 

Olika typer av övningar samt rollspel är ett effektivt sätta att förnya dialoger och möten, människor emellan.
Image
Image
Rollspel och interaktiva övningar är oerhört spännande och kraftfullt för att få bättre och mer effektiv kommunikation. Det är ofrånkomligt att det samtidigt är roligt!