Drama coaching

Drama coaching handlar om att hjälpa dig frigöra resurser och att förstå dig själv bättre. Det kan handla om att få bättre självförtroende eller om att lösa något du befinner dig i.
Begreppet empowerment handlar mycket om egenmakt och delaktighet. Att varje människa själv har kapacitet att definiera och lösa sina egna problem. Att du har svaren inom dig och att jag endast kan hjälpa dig hitta nycklarna.

Det är effektivt att använda sig av olika övningar med utgångspunkt från någon dramaövning. Samt att varva dessa med samtal och övningar för mental träning. Vi arbetar med övningar för kroppsspråk, kroppskännedom samt inre och yttre kommunikation.
Ofta ingår stresshantering och mindfulnessövningar eftersom det är så kännbart i våra liv idag med stress. Så det utgör därmed en viktig del av att möta och leda sig själv.

För att leda sig själv, ett inre självledarskap är viktigt. Oavsett din yrkesfunktion behöver du hitta förhållningssätt så du blir din egen bästa vän. Vilket i sin tur påverkar hur du är som medarbetare, kollega, förälder på hemmaplan osv.

Som i all varaktig förändring och hjälp till självhjälp (Läs: terapi t.ex.) finns det ingen quick fix men desto bättre och roligare när saker faller på plats. Ta gärna kontakt om du vill veta mer! Vi hyr lokal i centrala Stockholm.

Image
Image
Image
Att hitta tid för sig själv och lära känna sig själv är en viktig del i att nå sina mål. Oavsett hur abstrakta eller konkreta de målen är.