Presentation

Presentation kan bland annat innebära att du vill nå ut med ett budskap; bli en bättre talare; finslipa ditt uttryck inför arbetsintervjun; bli mer avslappnad i ditt kroppsspråk när du framträder i direktsändning på tv, youtube etc. Eller du vill kanske bara arbeta med klassisk presentationsteknik? - oavsett vilket som är ditt önskemål så kan jag hjälpa dig med detta. Tidigare har flera uppdrag gått ut på just det ovannämnda.

 

Vi arbetar med att varva till exempel dramaövningar och rollspel med tips samt träning för hur man lyckas med en presentation. Lekfullhet och att avdramatisera det som känns jobbigt är lite ingången och essensen för att lyckas.

Kanske har du tidigare hört att lite nervositet vid själva framförandet kan skapa en viss skärpa, men för mycket nervositet kan göra att en tappar fokus och inte alls når fram. På samma sätt kan en alltför avspänd presentation ge ett håglöst och trist intryck.

Nyckeln till ett bra framförande handlar just om detta; att hitta balansen mellan avspänning och anspänning. Att ha kul under tiden, fokusera på innehållet och vara sitt bästa jag. När man tränar detta har man alltid något att falla tillbaka på om man blir för nervös och tappar självförtroendet under framträdandet.

 

Image
Image