Drama coaching

Drama coaching och presntation är ibland samma sak. Det handlar om att hjälpa dig frigöra resurser och att förstå dig själv bättre.
Det kan handla om att få bättre självförtroende eller om att lösa något du befinner dig i.
Begreppet empowerment handlar mycket om egenmakt och delaktighet. Att varje människa själv har kapacitet att definiera och lösa sina egna problem. Att du har svaren inom dig och att jag endast kan hjälpa dig hitta nycklarna.

Hur går det då till, varför ska du vända dig till Helande Drama & Utveckling?
Om du känner att du kört fast, antingen i ditt eget liv och vill hitta nya infallsvinklar på dig och ditt liv, eller i dina nära relationer. Då kan jag hjälpa dig genom att använda kroppsbaserade övningar, kroppskännedom, övningar i rum och space, någon dramaövning, övningar i mental träning. (Är även utbildad i NLP -Neuro lingusitsk programmering, det sistnämnda ordet syftar på dina egna programmeringar).  Samt att varva dessa med samtal. 

 

Ofta ingår stresshantering och mindfulnessövningar eftersom det är så kännbart i våra liv idag med stress.
Så det utgör därmed en viktig del av att möta och leda sig själv. För att leda sig själv, ett inre självledarskap är viktigt. Oavsett din yrkesfunktion behöver du hitta förhållningssätt så du blir din egen bästa vän. Vilket i sin tur påverkar hur du är som medarbetare, kollega, förälder på hemmaplan osv.

Som i all varaktig förändring och hjälp till självhjälp (Läs: terapi t.ex.) finns det ingen quick fix men desto bättre och roligare när saker faller på plats. Ta gärna kontakt om du vill veta mer! Vi hyr lokal i centrala Stockholm.

Image
Image
Image
Att hitta nya uttryck för hur du presenterar dig för världen kan vara ett av alla de mål du kan ha när du börjar i drama coaching. Masker kan vara ett intressant inslag om du känner för att testa det.